Göklerde uçuyor Trabzon’u temsil ediyor

Türk Hava Kuvvetleri akrobasi timi Solo Türk’ün Trabzonlu pilotu yüzbaşı Yusuf Kurt Karadenizlilerin gururu olmaya devam ediyor.Haber: Şükrü ÜçüncüTürkiye’nin göklerdeki onur timsali olan Solo Türk Akrobasi timinin 2 pilotundan bir tanesi olan Trabzonlu p

Göklerde uçuyor Trabzon’u temsil ediyor

Türk Hava Kuvvetleri akrobasi timi Solo Türk’ün Trabzonlu pilotu yüzbaşı Yusuf Kurt Karadenizlilerin gururu olmaya devam ediyor.

Haber: Şükrü Üçüncü

Türkiye’nin göklerdeki onur timsali olan Solo Türk Akrobasi timinin 2 pilotundan bir tanesi olan Trabzonlu pilot Kurt’un F16 marka uçağı ile havada yapmış olduğu gösteriyi karadan seyredenler nefeslerini tutarken Pilot Kurt’un 1500 fit yükseklikte kendini seyredenlere fotoğraf çekmesi ise işinde ne kadar başarılı bir isim olduğunu gösteriyor.

solo-turk-ic-1.jpg

Trabzonspor fanatiği pilot Yusuf Kurt’un son olarak akrobasi uçuşu yaptığı Çanakkale’de bulunan şehitlik semahlarında kendisini seyreden vatandaşlara göklerden fotoğraf çekti. 1981 Trabzon doğumlu olan Yusuf Kurt sadece ülke genelinde değil yurt dışında oyuncak gibi kullandığı F16 ile görenleri şaşkına çeviriyor.

solo-turk-ic-2.jpg

Türk Hava Kuvvet Komutanlığını bir diğer akrobasi timi olan Türk Yıldızları’nda da bir Trabzonlu pilot bulunmakta pilot Yüzbaşı Osman Yığcı gösteri ekibinde 4 yıldan beri uçarak Türk’ün havada gücünü tüm dünyaya duyurmakta.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel