Göç veren değil göç alan bir Ortahisar için...

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Av Ahmet Metin Genç ve Eski Spor Bakan Faruk Nafız Özak,  Yapımı devam eden TED Koleji binasını ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı. BELEDİYE YATIRIMCININ EMRİNDE OLACAKTrabzon

Göç veren değil göç alan bir Ortahisar için...
AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Av Ahmet Metin Genç ve Eski Spor Bakan Faruk Nafız Özak,  Yapımı devam eden TED Koleji binasını ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.
 
BELEDİYE YATIRIMCININ EMRİNDE OLACAK
Trabzon Milletvekili eski Gençlik ve Spor Bakanı Faruk Nafız Özak ve AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Av Ahmet Metin Genç, yapımı devam eden TED koleji binasını ziyaret ederek çalışanlar ile bir araya geldi. AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Av.Ahmet Metin Genç, TED Kolejini şehre kazandırmasından dolayı işadamı Bekir Bülbüloğlu’na teşekkür etti.
 
Genç şehrin gelişimine katkı sağlayacak her türlü projeye destek vereceklerini belirterek, 30 Mart günü halkımız görev verir teveccüh gösterirse yatırım ve yatırımcıyı şehre çekecek projelerde her türlü kolaylığı sağlayacaklarını dile getirdi. Genç, emanetin asıl sahibinin millet olduğunu ifade ederek şöyle devam etti. "Ortahisar’da taş üstüne taş koyacak, istihdamı artıracak, göç veren değil göç alan bir Ortahisar’ı inşa etmek adına yatırımcının yanında olacağız” dedi. Ortahisar’ın sorunlarını en küçük noktasına kadar tahlil ettiklerini belirten Genç, “Üzerlerine düşen sorumluluğun bilincinde olduklarını, Ortahisar’ın şanına yakışan, istişareyi ön planda tutan, Sivil Toplum Örgütleri ile çok yakın belediyecilik anlayışı ile çalışacağız. O kurumlar benim için danışma meclisi konumunda olacaklar. Yatırımcının önünü açacağım. Belediyenin tüm imkânlarını yatırımcının önüne sereceğim. Bu şehre TED Koleji gibi bir eğitim kurumunu kazandıran ve burada yapılan bu binanın tüm malzemesini bu şehirden temin eden değerli işadamımız Bekir Bülbüloğlu’na bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. 
 
AK PARTİ YATIRIMCI DOSTUDUR
Trabzon Milletvekili eski Spor Bakanı Faruk Nafız Özak, TED Koleji binası ziyaretinde çalışan işçiler ve işadamı Bekir Bülbüloğlu ile uzun uzun sohbet etti Özak” Ak Parti iktidarları bu güne kadar hep yatımcının yanında olmuştur. Yatırım yapana her alanda yardımcı olmuştur. Biz boş sözle konuşmuyoruz. İcraatla konuşuruz. şimdi Ahmet Metin Genç arkadaşımızla birlikte yatırımcıyı teşvik edecek, onlara her türlü desteği verecek, Belediye hizmetlerinde kolaylık sağlayacağız. İç piyasanın canlanması için üzerimize düşen sorumluluktan asla kaçınmayacağız. İstihdama önem veren bir siyasi partinin mensubu olarak şehre yapılan yatırımların ve yatırımcıların daima yanında olduk ve bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Bu yatırımı şehrimize kazandıran Bekir Bülbüloğlu’na teşekkür ediyorum ”dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel