Giresun'un gözü Araplar'da

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olma yolunda ilerleyen Giresun doğal güzellikleri ve sunduğu tarihi, kültürel ve alternatif turizm aktiviteleriyle yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oluyor. Orta Doğu ve Kuzey Afrika’dan Bahreyn, Kata

Giresun'un gözü Araplar'da

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olma yolunda ilerleyen Giresun doğal güzellikleri ve sunduğu tarihi, kültürel ve alternatif turizm aktiviteleriyle yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oluyor. 

Orta Doğu ve Kuzey Afrika’dan Bahreyn, Katar, Kuveyt, Suudi Arabistan ve Dubai gibi ülkelerin seçkin seyahat acentelerinin tur operatörleri, turizm profesyonelleri ve medya mensuplarından oluşan yaklaşık 50 kişiden oluşan heyet Giresun’a geldi.

Giresun Valiliği, Turizm Altyapı Hizmet Birliği koordinesinde gerçekleştirilen IV. METEX etkinliğine katılmak ve Giresun’un tarihi ve doğal güzelliklerini yerinde incelemek üzere gelen heyet iki gün boyunca gezi ve temaslarda bulunacağı belirtildi.

Giresun Turizm Altyapı Hizmet Birliği tarafından verilen bilgide “Sayın Valimiz Hasan Karahan’ın himayesinde önemli bir turizm organizasyonuna ev sahipliği yapıyoruz.Arap turist acenteleri ilimizde bulunduğu süre içinde, ilimiz turizmi denince akla gelen başta Giresun Kalesi, Kulakkaya ve Kümbet yaylaları, eko-köyler olmak üzere tarihi ve turistik yerleri, dinlenme ve mera alanlarını gezecekler ve oralarda konaklayacaklar. Giresun’da bu yaz sezonunda en 5 bin Arap turist hedefiyle Arap turist acentelerini ağırlamaktayız“ denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler