Giresun'un bütçesi onaydan geçti

Giresun Belediyesi'nin 2014 yılı bütçesi kesin hesabı meclis toplantısında görüşülerek onaylandı. Meclis salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Belediye Başkanı Kerim Aksu, belediyenin 2014 bütçesinin 100 milyon lira olarak belirlendiğini, bunun da yüzde

Giresun'un bütçesi onaydan geçti
Giresun Belediyesi'nin 2014 yılı bütçesi kesin hesabı meclis toplantısında görüşülerek onaylandı.
 
Meclis salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Belediye Başkanı Kerim Aksu, belediyenin 2014 bütçesinin 100 milyon lira olarak belirlendiğini, bunun da yüzde 85'inin gerçekleştirildiğini söyledi. 
 
Aksu, 2014 yılında Giresun'da önemli yatırımlara imza atıldığını vurgulayarak, hizmetlerin 2015 yılında da artarak süreceğini kaydetti.
 
Giresun Belediyesi olarak "T Plaka Ticari Taksi İşletme Yönetmenliği ve Ticari Taksi Durakları Yönetmenliği" hazırladıklarını vurgulayan Aksu, "44 maddeden oluşan yönetmenlik, ilgili meslek odası ve esnafımızın önerileri de dikkate alınarak hazırlandı. Yönetmelikle birlikte taksici esnafımızın hakları koruma altına alındı" dedi. 
 
Toplantıda görüşmeye açılan 2014 yılı bütçesi Giresun Belediye Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu'ndan geldiği şekilde oy çokluğu ile kabul edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel