Giresun'u unutamayan vali

 Feshane’de yapılan Giresun Tanıtım Günleri’ne Edirne Valisi Dursun Ali Şahin de katıldı. İstanbul Feshane’de yapılan Giresun Tanıtım Günleri devam ediyor. Daha önce Giresun’da görev yapan Edirne Valisi Dursun Ali Şahin de Giresun Tanıtım Günleri için Fes

Giresun'u unutamayan vali

 Feshane’de yapılan Giresun Tanıtım Günleri’ne Edirne Valisi Dursun Ali Şahin de katıldı. 

İstanbul Feshane’de yapılan Giresun Tanıtım Günleri devam ediyor. Daha önce Giresun’da görev yapan Edirne Valisi Dursun Ali Şahin de Giresun Tanıtım Günleri için Feshane'deydi.

Giresun’dan ayrılmasına rağmen hala hafızalarından ve gönlünden silemediğini belirten Vali, Edirnelilere de zaman zaman “Sevgili Giresunlular” diye hitap ettiğini söyledi.

Vali Şahin, “Giresun severek, isteyerek, heyecanla çalıştığım yerlerden biridir. Bu nedenle Giresun’dan ayrılalı iki yıl olmasına rağmen ne gönlümüzden ne de hafızalarımızdan silemedik. Hatta Edirne’de bazen 'Sevgili Giresunlular' diye konuşmaya başladığımda gülmeler olunca anlıyorum yine 'Giresunlular' dediğimi. Giresun’da şu an aklıma gelmese de birçok anım var. Bu anılarımı bir kitapta toplayacağım. Yaklaşık 300 sayfalık olmasını beklediğim kitabın 20 sayfası yazılmış durumdadır. Bu anılarda isim vermeyeceğim belki ama birçok konuyu da paylaşmış olacağım. Bugün de burada Giresunluların arasında bulunmaktan son derece memnunum” dedi.

Giresun Günleri'nde ilçe belediye ve kaymakamlıkların kurduğu stantları gezen Vali Dursun Ali Şahin’e ise büyük ilgi gösterildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel