Giresunspor'un şampiyonluk hayali

45 yıldır şampiyonluk hayali sürüyor

Giresunspor'un şampiyonluk hayali
TFF 1. Lig takımlarından Giresunspor'un Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, şampiyonluğun yeşil-beyazlı camianın 45 yıllık hayali olduğunu söyledi. 

Son altı haftada istenen sonuçlar gelmeyince teknik heyet değişikliği yaptıklarını belirten Mustafa Bozbağ, “Teknik direktör değişikliği futbolda her zaman olan şeyler. Yücel İldiz hocayı anlatmama gerek yok. Futbol ile ilgilenen herkesin tanıdığı bir isim. Çeşitli şampiyonlukları olan bir Teknik Direktördür. Yönetim olarak Yücel İldiz’i getirmekle amacımızın ileriki zamanlarda ne olduğunu gösterdik. Giresun’un 45 senelik bir hayali var. Bu bana veya arkadaşlarıma nasip olur inşallah. Görev sürem dolana kadar bu hayale kavuşmak için her şeyi yapacağız” dedi.

Pazar günü Giresun Atatürk Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmaya da değinen Bozbağ, “Adana Demirspor güçlü bir rakip. Lige şampiyonluk parolası ile başlamış bir ekip. Yeneceğiz başka yolu yok. İçerdeki maçlarımızı alıp dışarıdan da alacağımız puanlarla ligin ilk devresini kapamayı düşünüyoruz. İnşallah düşüncemiz gerçekleşerek bu Giresunluları mutlu etmeye devam ederiz” ifadelerini kullandı. 

"Mali disiplin ve sportif başarıyı eşit yürüttük”
Çotanak Arena Stadyumu'nun yapımına başlanılmasının camiaya çok büyük katkısının olacağını vurgulayan Bozbağ, “Giresun’da bazen görüyoruz, birbirimizi sevme konusunda ve yapılan işleri takdir etmeme gibi eksikliğimiz var. Çotanak Arena’nın yeri belirlenmiş, ihalesi yapılmış, temeli atılmıştır. Daha bundan sonra bunu tartışmanın bir anlamı olduğunu düşünmüyorum. Altındaki 27 tane dükkan, Aksu havasında yapılan konutların gelişimi, 1453 VIP ve locası ile Giresunspor’a ciddi bir gelir olacağını düşünüyoruz. Bu gelirlerin hepsi futbol takımlarında skor ile alakalıdır. Takımınız iyi giderse tribünleriniz dolar, ciddi şekilde para kazanır. Biz göreve geldiğimiz günden bu yana mali disiplin ile sportif başarıyı eşit götürdük. Ne çok fazla ne de çok eksik. Giresun’a yakışacak şekilde bu memleketin takımını yönettik, bundan sonra da kim çivi çakıyorsa her zaman başımızın üstünde yeri var. Her zaman onlara minnetimizi şükranımızı sunacağız. Bu bizim görevimiz. Ben Giresunspor’un başkanıyım. Sporu başka şeylerle karıştıran bir başkan olmadım” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler