Giresunlular'dan horon şov

Hemşehri Derneklerinin ‘Piknik Şöleni’ organizasyonları için akın ettiği Kazak Gölü’nde, Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesi Giresunlular Sosyal Yarımlaşma ve Dayanışma Derneği, üyeleri ile bir araya geldi. Yerel sanatçı Aziz Emir’in kemençe şovu yaptığı şenlikte

Giresunlular'dan horon şov

Hemşehri Derneklerinin ‘Piknik Şöleni’ organizasyonları için akın ettiği Kazak Gölü’nde, Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesi Giresunlular Sosyal Yarımlaşma ve Dayanışma Derneği, üyeleri ile bir araya geldi. Yerel sanatçı Aziz Emir’in kemençe şovu yaptığı şenlikte Giresunlular bol bol horon oynadı. 

Kapaklı Giresunlular Sosyal Yarımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin bu yıl 2'ncisini düzenlediği piknik şölenine Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferhat Kaanoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin ve yönetimi, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin ve yönetimi, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin ve yönetimi, Kapaklı Belediye Meclis üyeleri, STK temsilcileri ve çok sayıda Giresunlu katıldı. 

Piknik Şöleninde konuşan, Kapaklı Giresunlular Sosyal Yarımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hacı Emin Özdemir, "Siz değerli hemşehrilerimizle bugün burada buluşmamıza vesile olan pikniğimizin ana sponsoru Giresunlu iş adamlarımızdan Necati Karaman’a teşekkür ediyorum. Ayrıca bizleri yalnız bırakmayarak pikniğimizi şereflendiren milletvekilimize, kaymakamımıza ve belediye başkanımıza başta olmak üzere tüm katılımcılara da şükranlarımı sunuyorum" dedi. 

Yöresel kıyafetlerin satışa sunulduğu piknikte Giresun’un yerel sanatçıları Elifçe, Aziz Emir, Hamit Çiçek ve Ali Alim seslendirdikleri birbirinden güzel şarkılarla davetlilere müzik ziyafeti sundu. Özellikle Aziz Emir’in kemençesinden çıkan şarkılara dayanamayan katılımcılar bol bol horon oynadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel