Giresunlu Bebek Antalya'da hayatını kaybetti

 Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı. Alanya istikametinden Manavgat'a gitmekte olan Raif Bebek (23) yönetimindeki 07 LET 06 plakalı lüks marka otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmes

Giresunlu Bebek Antalya'da hayatını kaybetti

 

Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı.
 
Alanya istikametinden Manavgat'a gitmekte olan Raif Bebek (23) yönetimindeki 07 LET 06 plakalı lüks marka otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonrası çevre yolu üzerindeki bariyerlere çarparak takla attı. Otomobilde sıkışan sürücü Raif Bebek ile Cebrail Çapkın (29), Manavgat Belediyesi kaza kırım aracı ekibinin uzun uğraşı sonucu çıkarıldı.
 
Araçtan zor şartlarda çıkarılan Raif Bebek, Manavgat Devlet Hastanesi'ne, Cebrail Çapkın ise Manavgat Özel Sevgi Hastanesi'ne kaldırıldı. Raif Bebek, Manavgat Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalerere rağmen kurtarılamadı. Giresun doğumlu Bebek'in cesedi, Manavgat Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel