Giresun'dan hükümete destek!

Giresun Ticaret Borsası’ndan yapılan yazılı açıklamada hükümete destek verilirken, 17 Aralık operasyonlarının Türkiye ekonomisine olumsuz yansıdığı ifade edildi.Yapılan açıklamada; "Büyük yolsuzluk adı altında 17 Aralık 2013 günü Türkiye gündeminde yaşana

Giresun'dan hükümete destek!

Giresun Ticaret Borsası’ndan yapılan yazılı açıklamada hükümete destek verilirken, 17 Aralık operasyonlarının Türkiye ekonomisine olumsuz yansıdığı ifade edildi.

Yapılan açıklamada; "Büyük yolsuzluk adı altında 17 Aralık 2013 günü Türkiye gündeminde yaşanan gelişmelerin; milletimize, esnafımıza, sanayicimize ve dolayısıyla ülke ekonomisine olumsuz etkiler bırakmasını öncelikle şiddetle kınıyoruz" denildi. Ülkemizin son günlerde gündeminde yer alan gelişmelerin, ülkemizin istikrarlı bir şekilde yönetilmekte olan ekonomik yapısına önemli ölçüde olumsuz etki bıraktığı belirtilen açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Son on yılda yakaladığımız ekonomik ve siyasi istikrar, ülkemizin yükseliş çıtasını muasır medeniyetler seviyelerine çıkartma da önemli etki meydana getirmiştir. Bunların karşılığını bölünmüş yollar, havaalanları, duble yol, marmaray, sağlık reformları, enerji yatırımları, barajlar, milli savunma sanayinin gelişimine yönelik bir çok projeler gibi saymakla bitmeyecek hizmetlerde görmekteyiz.”

Son zamanlarda yaşanan gelişmelerin ülke ekonomisine zarar verdiği de ifade edilen açıklamada şöyle denildi: “Bu gün ortaya çıkan durum, Türkiye ekonomisine zarar verecek ölçülerdedir. Ancak, milletimizin birliktelik gücü bunu aşmaya yetecektir. Büyük yolsuzluk adı altında demokrasiye getirilen mühendislik harekatının, ekonomik maliyetini 75 milyon Türk Milleti ödemektedir. Ülkemize ve milletimize bu bedeli ödetmeye kimsenin hakkı yoktur. Ülkemiz, yolsuzlukla mücadelede önemli başarılar elde etmiştir. Vatandaşlarımızın özellikle şeffaf yönetim anlayışına ve hukukun gereğinin yapıldığına olan inancı tamdır. Ülkemizde yaşatılması bizce planlanan bu kaos havasının, öncelikle girişimci ruha ve ekonomiye olumsuz etkilerinin bulunduğunu ve bu etkinin de dolayısıyla hiç de bu durumları hak etmeyen milletimize ödettirildiğini buradan bir kez daha ifade etmek istiyoruz. Bu vesileyle, her alanda gelişmiş ülkelerle yarışır duruma gelen ülkemizin Devlet yapısına ve başarılarına yapılan bu müdahaleyi nereden gelirse gelsin tekraren kınıyoruz. Bu süreçte, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ve çalışma arkadaşlarına, milletimizin itimadının tam olduğunun inancıyla, Türkiye'de yaşanan bu olayların yine milletimizin sağduyulu yaklaşımıyla aşılacağına inanmaktayız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel