Giresun'da yol ortasında kurşun yağmuru!

Giresun’da bir kişi, aralarında husumet olan şahsa yol ortasında kurşun yağdırdı. 2 kurşun isabet eden şahıs hastaneye kaldırılırken, kaçan saldırgan sevgilisinin evinde yakalanarak gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre olay, saat 16.00 sıralarında Hacı

Giresun'da yol ortasında kurşun yağmuru!

Giresun’da bir kişi, aralarında husumet olan şahsa yol ortasında kurşun yağdırdı. 2 kurşun isabet eden şahıs hastaneye kaldırılırken, kaçan saldırgan sevgilisinin evinde yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay, saat 16.00 sıralarında Hacı Hüseyin Mahallesi şehiriçi geçişi yolunda meydana geldi. Daha önce aralarında husumet bulunduğu öğrenilen T.K. ile A.R.U. Hacı Hüseyin Mahallesi’nde karşılaştı. Yanındaki tabancasını çıkartan T.K., yol ortasında A.R.U’ya 7 el ateş etti. Kalçasına ve koluna 2 kurşun isabet ederek yaralanan A.R.U., ambulansla Giresun Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. A.R.U’nun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olay yerinden kaçan T.K. ise, sevgilisinin evinde yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler