Giresun'da yaralı atmacaya halk sahip çıktı

Giresun’un Eynesil ilçesinde kanadı kırık atmacaya vatandaşlar sahip çıktı.İlçeye bağlı Köseli Mahallesi Devrent mevkiinde gezinti yaptığı sırada kanadı kırık bir atmacaya rastladığını belirten Süleyman Köse adlı vatandaş, atmacanın ilk tedavisini yaptığı

Giresun'da yaralı atmacaya halk sahip çıktı

Giresun’un Eynesil ilçesinde kanadı kırık atmacaya vatandaşlar sahip çıktı.

İlçeye bağlı Köseli Mahallesi Devrent mevkiinde gezinti yaptığı sırada kanadı kırık bir atmacaya rastladığını belirten Süleyman Köse adlı vatandaş, atmacanın ilk tedavisini yaptığını, bir karton kutuya atarak evine götürdüğünü söyledi. Atmacayı İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne teslim edeceğini ifade eden Köse, kanadının kırık olmasından dolayı atmacanın uçamadığını belirttii. Köse “ Bir haftadır bölgede kötü giden hava şartları nedeniyle atmacanın sahil boyuna inmiş olabilir. Atmacada darbeye bağlı olarak kanadında kırıklık var. O da avladığı sırada sert bir dalış yapmış olabilir diye düşünüyorum. Tüm bakımlarını yaptıktan sonra İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne gidip yetkililere teslim edeceğim. Tedavisi tamamlandıktan sonra doğaya serbest bırakılacağının düşünüyorum” diye konuştu.

20131216aw000141_02.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler