Giresun'da yangın kontrol altında!

Giresun'un Alucra ilçesi Tahumluk köyü kırsalında başlayan ve çam ormanlarına sıçrayan yangın sabaha karşı kontrol altına altındı.Orman İşletme yetkililerinden alınan bilgiye göre, dün öğle saatlerinde Tohumluk köyü kırsalında bitki örtüsü olarak başlayan

Giresun'da yangın kontrol altında!

Giresun'un Alucra ilçesi Tahumluk köyü kırsalında başlayan ve çam ormanlarına sıçrayan yangın sabaha karşı kontrol altına altındı.

Orman İşletme yetkililerinden alınan bilgiye göre, dün öğle saatlerinde Tohumluk köyü kırsalında bitki örtüsü olarak başlayan yangın tepe yangınına dönüşerek akşam saatlerinde çam ormanlarına sıçradı.

Espiye, Alucra orman işletme ekiplerinin, itfaiyecilerinin ve köylülerin karadan, bir yangın söndürme helikopterinin ise havadan müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yerleşim yerine kısa bir mesafe kalmışken yangın kontrol altına alınırken, bazı evlerin ise tedbir amacıyla boşaltıldığı belirtildi. Yangında yaklaşık 20 hektarlık alanın zarar gördüğü belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel