Giresun'da yağmur uyarısı

 Giresun Valiliği, vatandaşları kuvvetli yağışa karşı dikkatli olmaları hususunda uyardı. Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Giresun ve çevresinde yarın öğlen saa

Giresun'da yağmur uyarısı
 Giresun Valiliği, vatandaşları kuvvetli yağışa karşı dikkatli olmaları hususunda uyardı.
 
Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Giresun ve çevresinde yarın öğlen saatlerine kadar kuvvetli yağışın etkili olmasının beklendiği belirtildi. 
 
Açıklamada, kuvvetli yağışa karşı vatandaşların dikkatli olmaları istenilerek, "Olası yağıştan dolayı yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, yerel su baskını, yıldırım, yağış anında kısa süreli fırtına, ulaşımda aksamalar vb) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir" diye ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel