Giresun'da üstgeçitlere yeni ayar!

 Giresun Valisi Hasan Karahan, eleştirilere neden olan üst geçitlerle ilgili yaptığı açıklamada, “Basında çıkan haberleri de dikkate alarak bir dosyayı bölge müdürlüğüne ilettik. Üst geçitler ile ilgili sorunu uygun bir formülle çözeceğiz” dedi. Vali Kara

Giresun'da üstgeçitlere yeni ayar!
 Giresun Valisi Hasan Karahan, eleştirilere neden olan üst geçitlerle ilgili yaptığı açıklamada, “Basında çıkan haberleri de dikkate alarak bir dosyayı bölge müdürlüğüne ilettik. Üst geçitler ile ilgili sorunu uygun bir formülle çözeceğiz” dedi.
 
Vali Karahan, bu akşam Giresun Liman Sahası’nda Öncü Fuarcılık organizasyonuyla açılan 14. Alışveriş Festivali Fuarı'nı gezdi. Firma yetkilileri Hakan Karaahmet ve eşi Aysun Karaahmet ile stantları gezerek bilgiler alan Vali Karahan, "Giresun’da bu tür etkinliklerin düzenlenmesi oldukça güzel bir olay" dedi.
 
Gazetecilerin "Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun şehirde bulunan üst geçitlerle ilgili olarak yasal işlem başlattıkları yönündeki açıklamaları hakkında neler düşünüyorsunuz?" sorusu üzerine Vali Karahan, “Üst geçitler Giresun’da bir ihtiyaçtı. Biz yapılsın diye çok uğraştık. Şimdi yıkılsın diye uğraşmak abes tabi. İhtiyaca göre uygun şartlarda yapılması lazım. Yapılışında bir takım eksiklikler, yanlışlıklar varsa onları da düzeltmek lazım. Bizde basında çıkan haberleri de dikkate alarak bir dosyayı bölge müdürlüğüne ilettik. Birebirde görüştük ve konuyu takip ediyorlar. Uygun bir formül ile çözeceğiz sorunu. Bir şey yapılıyorsa eleştirisi de olur. Konuyu takip ediyorum. Telefonla da bilgi verdik bölge müdürümüze. Onlarda takip edip, yakından ilgileniyorlar konu ile. Uygun bir formülle daha kullanışlı ve daha estetik bir hale getirilmesini bir de istiyoruz tabi” dedi.
 
İstanbul Feshane’de düzenlenen 8. Giresun Günleri ile ilgili olarak da Vali Karahan, "Giresun kabuğunu kırdı, kırıyor. İlginin ve katılımın çok güzel olduğu dört dörtlük bir projeydi. Sekizincisi yapıldı, dokuzuncusu ise yine İstanbul Yenikapı’da büyük bir alanda yapılacak. Demek ki Giresunlular bir araya gelirse, el ele verirse hem büyük bir güç oluşturuyorlar, hem de ekonomik değer de oluşturuyorlar. Bunun kıymetini bilelim ve bir takım küçük kaprislerle birbirimizi kırmadan yolumuza devam edelim” 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel