Giresun'da son 10 yılın en fazla yağışı!

Giresun’a son 35 saatte metrekareye 133 kilogram yağış düştüğü bildirildi.Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, soğuk ve yağışlı havanın son 2 gündür Giresun ve çevresinde etkili olduğu belirtildi.Açıklamada, son 10 yılın en

Giresun'da son 10 yılın en fazla yağışı!

Giresun’a son 35 saatte metrekareye 133 kilogram yağış düştüğü bildirildi.

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, soğuk ve yağışlı havanın son 2 gündür Giresun ve çevresinde etkili olduğu belirtildi.

Açıklamada, son 10 yılın en fazla yağış düşen dönemlerden birinin yaşandığı ifade edilerek, şunlar kaydedildi:

“2 Ekim 2013 Çarşamba akşamı saat 20.30 sularında başlayan yağış bu sabah saatlerinden itibaren etkisini kaybetti. İlimizde aralıksız 35 saat yağan yağmur sonunda metrekareye 133,7 kilogram yağış düştü. Kurak geçen bir yazın ardından sonbaharın gelmesiyle birlikte toprak yağışa doyarken, aşırı yağışların can kaybına yol açan sel ve su baskınlarına yol açmaması sevindirici oldu.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel