Giresun'da şok taksici cinayeti

Giresun'un Alucra ilçesinde bir taksi şoförünün cesedi bulundu. Taksicinin öldürüldüğü tahmin ediliyor. Şebinkarahisar ilçesinden, Alucra ilçesine müşteri götüren Ali Kahraman'dan (42) yakınları bir daha haber alamadı. Kahraman'ın kaybolduğu yönünde bilgi

Giresun'da şok taksici cinayeti

Giresun'un Alucra ilçesinde bir taksi şoförünün cesedi bulundu. Taksicinin öldürüldüğü tahmin ediliyor. 

Şebinkarahisar ilçesinden, Alucra ilçesine müşteri götüren Ali Kahraman'dan (42) yakınları bir daha haber alamadı. Kahraman'ın kaybolduğu yönünde bilgi alan jandarma, bulması için arama çalışmaları başlattı.

Yapılan arama çalışmaları sonucu Kahraman'ın taksisi Alucra ilçesine bağlı Aktepe köyü mevkiinde bulundu. Jandarma tarafından bölgede yapılan aramalarda da Kahraman'ın cesedine ulaşıldı.

İlk yapılan incelemelerde Kahraman'ın kalbinden 6 kez vurulduğu belirlendi.

 

Kahraman'ın cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel