Giresun'da Sis Dağı yoluna tepki

Giresun’un, Görele, Çanakçı ve Eynesil ilçelerinin AK Partili ve MHP’li il genel meclis üyeleri Sis Dağı yolunun iyileştirilmesi için Vali Hasan Karahan’dan destek istediler.Vali Hasan Karahan’ı makamında ziyaret eden Görele’den Aslan Nizamoğlu, Erol Seze

Giresun'da Sis Dağı yoluna tepki

Giresun’un, Görele, Çanakçı ve Eynesil ilçelerinin AK Partili ve MHP’li il genel meclis üyeleri Sis Dağı yolunun iyileştirilmesi için Vali Hasan Karahan’dan destek istediler.

Vali Hasan Karahan’ı makamında ziyaret eden Görele’den Aslan Nizamoğlu, Erol Sezer, Çanakçı’dan Abidin Öztürk, Eynesil’den ise Nafız Çetinkaya ile Ziya Köse Sis Dağı yolunun 2014 programına alınarak iyileştirilmesi gerektiğini belirttiler.

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Eynesil İl Genel Meclisi üyesi Ziya Köse “Daha önceki Valimiz döneminde 5 kilometre beton, geri kalan kısmının ise altyapı ve genişletme çalışmaları yapılması yönünde programa alınmıştı. Fakat Valimizin değişmesiyle de herhangi bir gelişme yaşanmadı. Sis Dağı yolu sahilden 30 kilometre mesafede. Ancak bunun 15 kilometresi 20’nin üzerinde köy yolu ulaşımı içerisinde. Geri kalan 15 kilometrelik bir yoldur. Bu yolun 5 kilometresini betonlamak, geri kalanı ise genişletip altyapısını yapmak gerekiyor” dedi.

Trabzon’dan Sis Dağı'na ulaşımın asfaltla sağlandığını hatırlatan Eynesil Genel Meclisi Üyesi Nafız Çetinkaya ise “Trabzon’dan Sis Dağı'na karayolu ağına alınarak asfalt yapılmış biz ise hala stabilize yolun iyileştirilerek sadece 5 kilometresini betonlamak arzusundayız” diye konuştu.

Kendisinin Trabzon ile bir yarış içerisine girmek istemediğini ifade eden Vali Hasan Karhan ise “Yol programa alınmışsa gelişmeleri takip ederiz. Ya da meclis üyeleri olarak sizler programa alırsınız bizler de çalışmalara hız veririz. Ancak hiçbir şekilde pof poflamaya bir rekabet içerisinde iş yaptırılmaya gelmeyiz. Trabzon yolu iyi ise oradan gidilsin kimsenin vize sorduğunu sanmıyorum. Anacak biz kendi imkanlarımız dahilinde çalışmaları takip edeceğiz. Gereken ne ise yapmaya çalışacağız” cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler