Giresun'da silah kaçakçılığı

Giresun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından Giresun merkez, Görele, Keşap ve Bulancak ilçeleriyle İstanbul’da 19 ayrı adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda 14 ruhsatsız tabanca ele geçirilirken, 19 kişi

Giresun'da silah kaçakçılığı

Giresun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından Giresun merkez, Görele, Keşap ve Bulancak ilçeleriyle İstanbul’da 19 ayrı adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda 14 ruhsatsız tabanca ele geçirilirken, 19 kişi gözaltına alındı.

Düzenlenen operasyonla ilgili açıklama yapan Giresun Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, 6 aylık bir çalışma sonucu operasyonun gerçekleştirildiğini söyledi. Silah kaçakçılığı ve tefecilere yönelik mücadelenin devam edeceğini belirten İl Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, “Yaklaşık altı aylık çalışma neticesinde suça karışan kişilerin deşifre edilerek adli makamlar önüne çıkarılması hedeflenmiştir.

Yapılan çalışmalar sonucunda Giresun Merkez, Keşap, Bulancak, Görele ve bağlantılı olarak İstanbul ilinde 19 ayrı adrese yapılan eş zamanlı operasyonda 19 şahıs yakalanmıştır. Toplamda 1 adet kaçak silah atölyesi ve imalat aşamasında silah parçaları, 14 adet ruhsatsız tabanca, 319 adet fişek, 2 adet ruhsatsız tüfek ve 2 adet belgesiz kurusıkı tabanca elde edilmiştir” dedi.

Silah kaçakçılarının ve tefecilerin her zaman hedeflerinde olacağını ifade eden Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, “Suç ve suçluyla ilgili takibimiz devam edecektir. Vatandaşımız polisine güvenmelidir. Suçu önleme ve suçlunun adalete teslim edilmesi yönünde vatandaşımız mutlaka polisine yardımcı olmalıdır” diye konuştu.

Öte yandan söz konusu operasyonda gözaltına alınan A.Y.,E.V., R.E,M.Ö.,M.D.,M.E.,S.Ö.,M.T.,A.H.,M.D.,D.S.,K.A.,E.K.,S.K.,S.A.,S.K.,M.A.,H.T. ve M.G. olmak üzere toplam 19 kişinin adliyeye sevk edileceği öğrenildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler