Giresun'da Ramazan davulu çalınmayacak!

Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Murat Ersoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, encümen kararıyla sahurda davul çalınmasını yasakladıklarını söyledi.Ramazan davulu çalınmaması kararının şikayet dilekçesi sonrasında alındığını belirten Ersoy, şunları kayd

Giresun'da Ramazan davulu çalınmayacak!

Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Murat Ersoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, encümen kararıyla sahurda davul çalınmasını yasakladıklarını söyledi.

Ramazan davulu çalınmaması kararının şikayet dilekçesi sonrasında alındığını belirten Ersoy, şunları kaydetti:

"Vatandaşlar şikayet ediyorlar, 'davulun ne zaman çalınacağının saati, zamanı belli olmuyor' diyorlar. Vatandaşlardan gelen şikayetler doğrultusunda ramazan davulunu yasaklama kararı aldık. Davulcuların ne gibi cezalarla karşılaşacaklarını bilemiyorum. Encümenin almış olduğu bir karar doğrultusunda İl Emniyet Müdürlüğüne gerekli yazı yazılmıştır. Biz ramazan ayı boyunca sahurda ve iftarda kentin her yerinden duyulacak şekilde top atmaya devam edeceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel