Giresun'da pompalı dehşeti!

Giresun'un Eynesil ilçesinde aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan 2 kardeş arasında çıkan kavgada kardeşlerden biri pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.Edinilen bilgilere göre, ilçenin Gümüşçay Mahallesi'nde Mustafa S. ile bir süre önce Polis emeklisi ol

Giresun'da pompalı dehşeti!

Giresun'un Eynesil ilçesinde aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan 2 kardeş arasında çıkan kavgada kardeşlerden biri pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.

Edinilen bilgilere göre, ilçenin Gümüşçay Mahallesi'nde Mustafa S. ile bir süre önce Polis emeklisi olan ağabeyi Zafer S. (47) arasında babalarına ait evde tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Mustafa S., pompalı av tüfeği ile polis emeklisi olan ağabeyi Zafer S.’yi vurarak öldürdü. Olay sonrası Mustafa S. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. 

İki kardeş arasında bir süredir miras ve arazi meselesi nedeniyle tartışmalar yaşandığı öğrenildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel