Giresun'da patlama; Yaralılar var!

Espiye ilçesinde bir akaryakıt dolum tesisinde meydana gelen patlamada 1 kişi yaralandı, 6 kişi çıkan yangında dumandan etkilendi. Alınan bilgiye göre, Karadere Mahallesi Kızılçay mevkisinde özel bir şirkete ait akaryakıt dolum tesisindeki depoda henüz be

Giresun'da patlama; Yaralılar var!
Espiye ilçesinde bir akaryakıt dolum tesisinde meydana gelen patlamada 1 kişi yaralandı, 6 kişi çıkan yangında dumandan etkilendi.
 
Alınan bilgiye göre, Karadere Mahallesi Kızılçay mevkisinde özel bir şirkete ait akaryakıt dolum tesisindeki depoda henüz belirlenemeyen nedenle meydana gelen patlamanın ardından yangın çıktı. Patlama sırasında akaryakıt deposundan numune aldığı öne sürülen Onur Kadıoğlu, yaralandı.
 
Yangın sırasında tesiste bulunan Hasan Basri Yosma, Yusuf Eren, Selman Perçin, Erdal Gülal, Mustafa Beşirli ve Kadem Uzun ise dumandan etkilendi.  
 
Yaralanan Kadıoğlu Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesindeki müdahalenin ardından Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine, diğer kişiler ise Espiye Devlet Hastanesindeki müdahaleden sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesine sevk edildi.
 
Yangın, Espiye Belediyesi itfaiye ekiplerince söndürülürken il merkezinden gelen itfaiye görevlileri ise tesiste soğutma çalışması yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler