Giresun'da önce tehtit sonra molotof !

 Edinilen bilgiye göre, Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde Polis Merkezi Amirliği'ne gelerek müracaatta bulunan İ.S ve E.K isimli şahıslar kız meselesi nedeniyle F.Y, S.Ü ve M.E isimli şahıslar tarafından konuşmak için araçlarına çağrıldıklarını beraber

Giresun'da önce tehtit sonra molotof !

 

Edinilen bilgiye göre, Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde Polis Merkezi Amirliği'ne gelerek müracaatta bulunan İ.S ve E.K isimli şahıslar kız meselesi nedeniyle F.Y, S.Ü ve M.E isimli şahıslar tarafından konuşmak için araçlarına çağrıldıklarını beraber gittikleri boş bir arsada kuru sıkı silah ile tehdit edildiklerini beyan ettiler. Ardından Emniyet Amirliği'nden ayrılarak evlerine giden Giresun Üniversitesi Şebinkarahisar Meslek Yüksek Okulu'nda öğrencileri İ.S. ve E.K isimli şahıslar, evlerinde birlikte A.İ.E, Ş.K, A.E ve O.K isimli yüksek okul öğrencilerinin olduğu, yanlarında kız arkadaşlarının bulunduğu esnada eve molotof atıldığını belirterek evlerinde ufak çaplı yangın çıktığı ihbarında bulundular. 
 
Yaşanan olayın önceki gün yaşanan olayın devamı olarak aynı şahıslar tarafından gerçekleştirildiği belirlendi. Saldırıyı gerçekleştiren şahıslarla birlikte, yapılan saldırıyı bahane ederek etrafa zarar vermeye çalışan şahıslar tespit edilerek yakalanarak gözaltına alındı.
 
Olayda Molotof parçaları, kuru sıkı tabanca, döner bıçağı, kesici ve delici aletler ele geçirildi. Yapılan sorgulamalarda toplam 10 kişi Şebinkarahisar Cumhuriyet Başsavcılı'ğına sevk edildi. 4 kişinin serbest kaldığı sorgulamada diğer şahıslar ise çıkartıldıkları mahkeme tarafından, 2’si adli kontrole tabi tutulmak, 4’ ü ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel