Giresun'da öğrencileri bakın kim karşıladı

Giresun Üniversitesi Dereli Meslek Yüksekokulu 2013-2014 ÖSYS Yükseköğretim Programları Ek Yerleştirme Kontenjanından kesin kayıt yaptırmak için ilçeye 97 yeni öğrenci geldi.Dereli Meslek Yüksekokulu'na gelenlerin çoğunluğunu kız öğrenciler oluştururken,

Giresun'da öğrencileri bakın kim karşıladı

Giresun Üniversitesi Dereli Meslek Yüksekokulu 2013-2014 ÖSYS Yükseköğretim Programları Ek Yerleştirme Kontenjanından kesin kayıt yaptırmak için ilçeye 97 yeni öğrenci geldi.

Dereli Meslek Yüksekokulu'na gelenlerin çoğunluğunu kız öğrenciler oluştururken, bu öğrencilerden İş Sağlığı ve Güvenliği’ni 40, Çağrı Merkezi Hizmetleri’ne 40 ve Turizm ve Otel İşletmeciliği’ne ise 17 öğrencinin kayıt yaptırdığı belirtildi. Daha önceden kayıt yaptıran 11 öğrenci ile birlikte Dereli Meslek Yüksekokulunun 108 öğrencisi bulunuyor.

Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu beraberinde bulunan Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Sezai Balcı ve öğretim görevlileri ile ilçelerine gelen öğrencileri karşıladı.

Okulun kendi öğrenci yurdunun olmaması dolayısıyla sıkıntıların yaşandığı belirten Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu, vatandaşlara da çağrıda bulunarak boş evlerin öğrencilere kiralık verilmesini istedi.

Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu, Okul Yurtlarının okul binalarından sonra yapılabildiğini belirterek ilçede bulunan TOKİ evlerine de öğrencilerin yerleştirilebileceğini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel