Giresun'da kurt sürüsü şehire indi

 Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle dağda aç kalan kurt sürüsü köylere kadar inerek bir çoban köpeğini parçaladı. Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle dağda aç kalan kurt sürüsü, Tamzara Ma

Giresun'da kurt sürüsü şehire indi

 

Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle dağda aç kalan kurt sürüsü köylere kadar inerek bir çoban köpeğini parçaladı.
 
Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle dağda aç kalan kurt sürüsü, Tamzara Mahallesi Demirciler Semti'nde başıboş bir sokak köpeğini parçaladı. Av yapmak için evden çıkan Kağan Ceylan'ın av köpeklerinin fark ettiği sokak köpeğini parçalanmış halde buldu.
 
Kurtların açlıktan dolayı dağdan indiğini söyleyen Ceylan, gördüğü manzara karşısında hayretler içerisinde kaldığını belirtti. Dağda aç kalan kurtların mahallelere kadar inerek sokak köpeğini yediğini dile getiren Ceylan "Geçtiğimiz hafta sonu ava gitmek için sabah saatlerinde evimden çıktım. Bana ait olan av köpeklerini serbest bıraktığımda huysuzlanarak, bahçeden dışarı çıktılar. Köpeklerimi takip edince evimin yakınlarındaki kurtların parçaladığı köpek ile karşılaştım.
 
Aşırı kar yağışı sonucu dağda aç kalan kurtlar buraya kadar gelip köpeği parçalayarak yemişler. Çok şaşırdım ve korktum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler