Giresun'da korku dolu dakikalar!

Giresun’da metruk bir binada çıkan yangın korkuttu.Hacı Hüseyin Mahallesi Yeşil Sokak’taki metruk bir binada yangın çıktığını fark eden mahalle sakinleri, hemen Giresun Belediyesi İtfaiye’sine haber verdiler. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müd

Giresun'da korku dolu dakikalar!

Giresun’da metruk bir binada çıkan yangın korkuttu.

Hacı Hüseyin Mahallesi Yeşil Sokak’taki metruk bir binada yangın çıktığını fark eden mahalle sakinleri, hemen Giresun Belediyesi İtfaiye’sine haber verdiler. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yan binalara da sıçrayan yangını itfaiye ekipleri uzun bir çalışmanın ardından kontrol altına alarak söndürdü. Çıkan yangında herhangi bir yaralanma ve can kaybı meydana gelmezken mahalle sakinlerinin korku dolu anlar yaşadığı görüldü. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenmezken, yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler