Giresun'da kaza ucuz atlatıldı

Karadeniz Sahil Yolu Giresun şehir geçişinde meydana gelen kazadan sürücü hafif sıyrıklarla kurtuldu.Ordu istikametinden, Trabzon istikametine gitmekte olan Muzaffer Mındız idaresindeki 28 EE 247 plakalı araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi

Giresun'da kaza ucuz atlatıldı

Karadeniz Sahil Yolu Giresun şehir geçişinde meydana gelen kazadan sürücü hafif sıyrıklarla kurtuldu.

Ordu istikametinden, Trabzon istikametine gitmekte olan Muzaffer Mındız idaresindeki 28 EE 247 plakalı araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerleri aşarak karşı şeride geçerek takla attı. Karşı şeridin o anda boş olması olası başka bir kazayı engellerken hurdaya dönen araç sürücüsü ise kazayı hafif şekilde yaralanarak atlattı.

kazan.jpgAraç sürücüsü Muzaffer Mındız olay yerindeki ilk müdehalenin ardından Giresun Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, kaza sonrası Karadeniz Sahil Yolu bir süre trafiğe kapalı kaldı. İtfaiye ekiplerinin olay yerini temizlemesi ve aracın çekilmesinin ardından yol trafiğe yeniden açıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler