Giresun'da kaymakamlık binasına engelli asansörü

Giresun’un Görele ilçesinde kaymakamlık tarafından, hükümet konağına engelli ve yaşlı vatandaşların daha iyi hizmet alabilmesi için asansör yaptırılıyor.Dört katta 10 resmi kurumun hizmet verdiği hükümet konağını kullanmak zorunda kalan özellikle engelli

Giresun'da kaymakamlık binasına engelli asansörü

Giresun’un Görele ilçesinde kaymakamlık tarafından, hükümet konağına engelli ve yaşlı vatandaşların daha iyi hizmet alabilmesi için asansör yaptırılıyor.

Dört katta 10 resmi kurumun hizmet verdiği hükümet konağını kullanmak zorunda kalan özellikle engelli ve yaşlılar, işlerini yapabilmek ve katlara ulaşabilmek için ciddi sıkıntılar yaşıyordu. Asansörün hizmete girmesiyle bu vatandaşlar da daha rahat hizmet alabilecek.

Görele Kaymakamı Ünal Kılıçarslan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Gelen vatandaşlar arasında yaşlı ve engelli halkımız da bulunuyor. Bu kişiler, merdivenleri kullanarak üst katlara çıkmakta büyük zorluk çekiyorlar. Bu sıkıntıyı ortadan kaldırmak için hizmet binamıza asansör yaptırmaya karar verdik" dedi.

Yapımına başlanan asansörün Kurban Bayramı’ndan sonra hizmete gireceğini ifade eden Kaymakam Kılıçarslan, "Asansörün hizmete girmesiyle birlikte Görele'deki vatandaşlarımızın yanı sıra çevre köy ve kasabalardan gelen yaşlı ve engelli vatandaşlarımız, gerek kaymakamlık makamına gerekse de bina içerisinde hizmet veren diğer kamu kurum ve kuruluşlarına daha rahat ulaşma imkanı bulacaklar" diye konuştu.

20131009aw000091_02.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler