Giresun'da kaybolan 2 çocuk öldürüldü mü?

Giresun İl Emniyet Müdürlüğü, 2 kız öğrencinin kaçırılarak cinayete kurban gittiği iddialarını yalanladı. Okuldaki devamsızlık problemleri nedeniyle evlerine gitmeyen 2 çocuğun ise bulunabilmeleri amacıyla çalışmaların devam ettiği belirtildi.  İl Emniyet

Giresun'da kaybolan 2 çocuk öldürüldü mü?
Giresun İl Emniyet Müdürlüğü, 2 kız öğrencinin kaçırılarak cinayete kurban gittiği iddialarını yalanladı. Okuldaki devamsızlık problemleri nedeniyle evlerine gitmeyen 2 çocuğun ise bulunabilmeleri amacıyla çalışmaların devam ettiği belirtildi. 
 
İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Son günlerde ulusal basın ve medyada kaybolan veya kaçırılan çocuklarla ilgili haberlerin artması neticesinde ilimizde de bu tür söylentilerin arttığı görülmüş ancak Emniyet Müdürlüğümüze bu güne kadar herhangi bir çocuğun zorla kaçırıldığına dair bir müracaat bulunmamaktadır. Giresun Belediye Başkanlığı Mezarlıklar Müdürlüğü’nde çalışan A.G, yeğeni olan 2005 doğumlu B.G. ve arkadaşı M.K’nın kayıp olduğu gerekçesi ile belediye hoparlörü ile ilan ettirmiş, akabinde ise 15-20 dakika içerisinde müracaatçı tarafından çocukların bulunduğu belediyeye bildirilmiştir. Bu konu ile ilgili Emniyet Müdürlüğümüze de herhangi bir resmi müracaatta bulunulmamıştır. Ancak 1999 doğumlu D.N.U. ve 2000 doğumlu G.E. isimli çocukların okuldan sonra eve gitmedikleri, kayıp oldukları ile ilgili Müdürlüğümüze aileleri tarafından müracaatta bulunulmuştur. Adı geçen çocukların kendi istekleri ile okuldaki devamsızlık problemleri nedeniyle evlerine gitmedikleri öğrenilmiş, bulunabilmeleri amacıyla da çalışmalara devam edilmektedir” denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel