Giresun'da heyelan!

Giresun'un Görele ilçesinde, 2 belde ile 22 köyün ulaşımını sağlayan Atatürk grup yolu, heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı.Edinilen bilgiye göre, etkili olan yağışlar nedeniyle ilçenin Köprübaşı ve Aydınlar beldeleri ile 22 köyün ulaşımını sağlayan Atatürk

Giresun'da heyelan!

Giresun'un Görele ilçesinde, 2 belde ile 22 köyün ulaşımını sağlayan Atatürk grup yolu, heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı.

Edinilen bilgiye göre, etkili olan yağışlar nedeniyle ilçenin Köprübaşı ve Aydınlar beldeleri ile 22 köyün ulaşımını sağlayan Atatürk Karayolu’nun Boğalı Köyü mevkiinde heyelan meydana geldi. Can kaybının yaşanmadığı olayda, grup yolu ulaşıma kapandı. Heyelan sırasında yolun boş olması nedeniyle büyük bir facianın önlendiğini ifade edilirken, ulaşıma kapanan yolun trafiğe açılması için çalışma başlatıldı.

Öte yandan ulaşıma kapanan bölgede jandarma ekipleri güvenlik önlemi alırken, yolda uzun araç kuyrukları oluştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel