Giresun'da halk meclisi toplandı

Görele Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıda Belediye Başkanı Tolga Erener ve Belediye Meclisi üyeleri halkın taleplerini ve sıkıntılarını dinleyerek not aldı.Belediye Başkanı Tolga Erener, siyasi bir partinin değil, halkın belediyesi ol

Giresun'da halk meclisi toplandı

Görele Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıda Belediye Başkanı Tolga Erener ve Belediye Meclisi üyeleri halkın taleplerini ve sıkıntılarını dinleyerek not aldı.

Belediye Başkanı Tolga Erener, siyasi bir partinin değil, halkın belediyesi olacaklarını, alınan kararları da halk adına alacaklarını söyledi.

Kendileri için hiçbir olumsuzluğun mazeret teşkil etmediğini belirten Erener, şunları kaydetti:

"Yerel seçimler öncesi bir söz vermiştim. Belediye başkanı seçildiğim takdirde hiçbir partiyi, hiçbir kimseyi ayırt etmeden herkese eşit mesafede yaklaşacağımızı, adaletli bir şekilde burayı yöneteceğimizi beyan etmiştik. Bundan böyle Görele için siyaset yok, Görele için hizmet var. Tek amacımız bu. Bu nedenle de sizinle bir araya gelmek için halk meclisi toplantısı düzenledik. 10 yıldır özlemini duyduğumuz halkın kendi kendini yönetmesidir. Biz bu noktada sizlerin sorunlarını dinleyerek o sorunların ışığında sizlere hizmet etmeye çalışacağız."

Görele’yi Karadeniz’in parlayan yıldızı haline getireceklerini ifade eden Erener, "Bilindiği üzere belediyemizin büyük oranda borcu var. Bu bizim için mazeret değil, olmayacaktır. Biz hizmet için buraya geldik. Öz kaynaklarımıza ve alacaklarımıza baktık. Biz kaynaklarımızla birlikte belediyeyi çok rahatlıkla çevirebiliriz. Halkımıza hizmet edebiliriz. Yeter ki yemeyelim, yedirmeyelim. İlk önceliğimiz tahsil edemediğimiz alacaklarımızın peşine düşmek, tasarrufa gitmek, söz verdiğimiz projeleri hayata geçirmektir. Bunların üstesinden anca sizlerin desteğiyle gelebilirim. Sizler sayesinde Görele’yi Karadeniz’in parlayan yıldızı haline getireceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler