Giresun'da gizli aşk cinayeti

Giresun'da yaklaşık 7 ay önce gizli aşk yaşadığı 6 çocuklu yengesi ile ortadan kaybolan şahıs, kadının itirafı üzerine Keşap ilçesi Karabulduk beldesinde bir mağarada ölü bulundu.Giresun'un Keşap ilçesi Karabulduk beldesi Karşıyaka Mahallesi'nde yaşayan A

Giresun'da gizli aşk cinayeti

Giresun'da yaklaşık 7 ay önce gizli aşk yaşadığı 6 çocuklu yengesi ile ortadan kaybolan şahıs, kadının itirafı üzerine Keşap ilçesi Karabulduk beldesinde bir mağarada ölü bulundu.

Giresun'un Keşap ilçesi Karabulduk beldesi Karşıyaka Mahallesi'nde yaşayan Ali Ç., 18 Nisan 2011 tarihinde 13 yıldır evli olduğu 6 çocuk annesi eşi Rahime Ç. (27) tarafından terk edildiğini ileri sürdü. Ali Ç.'nin kardeşi Mustafa Ç.'nin de Rahime Ç. ile aynı tarihlerde kaybolması birlikte kaçtıkları şüphesini artırırken, jandarmanın olayla ilgili soruşturması vahşice işlenen bir cinayeti ortaya çıkardı.

Yengesiyle kaçtığı iddia edilen Mustafa Ç.'nin bir süredir maaşını çekmemesi üzerine cinayetten şüphelenen jandarma, bölgede birçok kişinin ifadesine başvurdu. Kayınbiraderi ile kaçtığı iddia edilen Rahime Ç.'nin memleketi Adıyaman'da ailesiyle birlikte olduğu bilgisine ulaşan jandarma, soruşturmayı derinleştirince kadının Ramazan A. (28) isimli şahısla da gizli aşk yaşadığı bilgisine ulaştı.

Bu bilgiler doğrultunda Rahime Ç. ve Ramazan A.'nın ifadelerine başvuran jandarma, çapraz sorguda çelişkili ifadeler verilmesi üzerine önce Rahime Ç.'yi gözaltına aldı. Suçunu itiraf eden Rahime Ç., gizli aşk yaşadığı Ramazan A.'nın kaynı Mustafa Ç.'yi tabanca ile vurduğunu ve ardından mahallelerinde bir mağaraya gömdüklerini anlattı. Cinayet zanlısı Rahime Ç.'nin itirafı üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, Keşap'ın Karabulduk beldesi Karşıyaka Mahallesi'ndeki Hayat mevkiinde bir mağaranın içinde

Mustafa Ç.'nin gömülü cesedini buldu. Gömüldükten sonra üstü taşla kapatılan ve daha sonra toprakla örtülen Mustafa Ç.'nin kafasından iki kurşunla vurulduğu tespit edildi.

Cinayet zanlısı Rahime Ç.'nin itirafı üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, diğer cinayet zanlısı Ramazan A.'yı da Yağlıdere ilçesi Çıkrık Yaylası'nda çobanlık yaparken gözaltına aldı.

Suçlarını itiraf eden zanlılardan Rahime Ç.'nin, ifadesinde hem kayınbiraderi Mustafa Ç. hem de cinayet zanlısı Ramazan A. ile gizli aşk yaşadığını itiraf ederken, "Kaynımla gizli aşk yaşıyordum ancak aynı köyden tanıdığım Ramazan A. ile de ilişkim vardı. Kaynım Mustafa Ç. ile kaçmak için gece buluşarak yola çıktık. Yolda Ramazan A. ile de buluştuk. Daha sonra Ramazan A., Mustafa Ç.'yi tabanca ile vurdu. Vurduktan sonra mağaraya koyduk. Üzerini taşlarla kapattık. Biz de Ramazan A. ile bir süre Dereli

ilçesinde gizlendik. Bir süre sonra terk ettiğim eşimin ve çocuklarımın yanına döndüm. Ramazan Aydın da köye döndü. Bu arada yine buluşarak mağarada taşların altındaki cesedi tekrar çukur açıp toprağa gömdük. Jandarmanın soruşturması üzerine ben eşimi tekrar terk ederek Adıyaman'daki ailemin yanına gitmiştim" dediği öğrenildi.

Rahime Ç.'nin terk ettiği eşinden en küçüğü 1 yaşında en büyüğü 12 yaşında 6 çocuğu bulunurken, Ramazan A.'nın ise bekar olduğu öğrenildi. Zanlılar, çıkarıldıkları Keşap Adliyesi'nde nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel