Giresun'da gazeteci yazar Göreci kurtarılamadı

Giresun’da önceki gün bir aracın çarpması sonucu yaralanan emekli İl Kültür Müdürü ve Yeşil Giresun gazetesi köşe yazarı Ali Göreci, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.Edinilen bilgilere göre, dün Giresun Baltama Mevkiinde TOKİ evlerine giderken b

Giresun'da gazeteci yazar Göreci kurtarılamadı

Giresun’da önceki gün bir aracın çarpması sonucu yaralanan emekli İl Kültür Müdürü ve Yeşil Giresun gazetesi köşe yazarı Ali Göreci, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, dün Giresun Baltama Mevkiinde TOKİ evlerine giderken bir aracın çarpması sonucu ağır yaralanan Ali Göreci, Giresun Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Göreci, yapılan tüm müdahalelere rağmen bugün hayatını kaybetti.

Ali Göreci için Çınarlar Camiinde öğlen namazına müteakiben cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Baro Başkanı Gültekin Uzunalioğlu, okuyucuları ve yakınları katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından Göreci'nin cenazesi Görele’nin Derekuşculu köyündeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Giresun Halk Kültürü ve Folkloru üzerine araştırmalarıyla tanınan Göreci, son olarak Yeşil Giresun Gazetesi’nde köşe yazarlığı yapıyordu. Göreci, bir çok şiir, yazı, yorum, araştırmanın yanı sıra Fındık Kültürü isimli kitabıyla da edebiyat dünyasında yerini almıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel