Giresun'da fırtına etkili oldu

Giresun’da bu akşam meydana gelen şiddetli fırtınada, bir apartmanın saçtan yapılmış çatısı, bir aracın üzerine düşerek maddi hasara neden oldu.Giresun’da bu akşam saat 20.00’de meydana gelen ve yaklaşık bir saat etkisini gösteren fırtına, elektrik kesint

Giresun'da fırtına etkili oldu

Giresun’da bu akşam meydana gelen şiddetli fırtınada, bir apartmanın saçtan yapılmış çatısı, bir aracın üzerine düşerek maddi hasara neden oldu.

Giresun’da bu akşam saat 20.00’de meydana gelen ve yaklaşık bir saat etkisini gösteren fırtına, elektrik kesintisine ve çatı uçmalarına neden oldu. Vatandaşların fırtına yüzünden yürümekte zorluk yaşadığı görülürken, kimi vatandaşlar ise belediye binasına sığınarak fırtınanın dinmesini bekledi.

Sazbeyi mevkiinde bir apartmanın çatısından düşen yaklaşık 20 kilogram ağırlığındaki saçtan çatı ise Selçuk Öztürk’e ait park halinde bulunan 25 SF 933 plakalı aracın üstüne düştü. Araçta maddi hasar oluşurken, polis olay yerine gelerek inceleme yaptı. Bir yaralanmanın meydana gelmediği olayda araç sahibi Öztürk, “Büyük bir tehlike atlattık. Aracın içinde seyir halinde olabilirdim. Bir ses duydum, geldiğimde aracın üzerinde bu büyük parçayı gördüm. Aracımda maddi hasar meydana geldi. Ben de polisi aradım. Zararımı kaskodan karşılamaya çalışacağım” dedi.

20131002aw001076_04.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel