Giresun'da elektrikler neden kesildi?

Giresun’un Espiye ilçesinde yaşanan elektrik kesintileriyle ilgili AKSA Elektrik açıklama yaptı. AKSA Elektrik Giresun İl Müdürü Sedat Akoyun konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Özellikle mevsim şartları dolayısıyla yayla ve köylerde ikamet eden vatandaşl

Giresun'da elektrikler neden kesildi?

Giresun’un Espiye ilçesinde yaşanan elektrik kesintileriyle ilgili AKSA Elektrik açıklama yaptı. 

AKSA Elektrik Giresun İl Müdürü Sedat Akoyun konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Özellikle mevsim şartları dolayısıyla yayla ve köylerde ikamet eden vatandaşların azalmasıyla birlikte art niyetli kişilerce trafo ve kablo hırsızlıkları da artmaya başlamaktadır. Geçtiğimiz ay kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce Espiye İlçesi Bayrambey Köyü ve Cibril Malallesi Ormanköy mevkiini besleyen 2 adet trafonun iniş çıkış kabloları çalınmış. Birkaç gün önce yine Espiye’de, ilçe merkezine 65 km mesafede bulunan Çakıl yaylasının enerji ihtiyacını karşılayan toplam 150 Kva gücündeki 2 adet trafoya hasar verilerek yayla enerjisiz bırakılmış, trafonun giriş ve çıkışlarını besleyen 110 metre uzunluğunda enerji kabloları çalınmıştır” denildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel