Giresun'da eğitim sorunu meclise taşındı

Giresun İl Genel Meclisi’nin gündem dışı konularda gündeme damgasını vuran açıklamalarıyla dikkat çeken CHP Grup Başkanvekili Ömer Mustafa Yılmaz, Bulancak’ta eğitim sorunlarının hat safhaya ulaştığını söyledi.Yılmaz mecliste yaptığı konuşmada, ilçede oku

Giresun'da eğitim sorunu meclise taşındı

Giresun İl Genel Meclisi’nin gündem dışı konularda gündeme damgasını vuran açıklamalarıyla dikkat çeken CHP Grup Başkanvekili Ömer Mustafa Yılmaz, Bulancak’ta eğitim sorunlarının hat safhaya ulaştığını söyledi.

Yılmaz mecliste yaptığı konuşmada, ilçede okulların bir birine taşınarak pansuman eğitimi yapıldığını ileri sürdü. Yılmaz “Bulancak’ta 10 yıl aşkın süredir eğitim veren Sağlık Meslek Lisesi’nin bina yapılması için arazisi var ama yatırım programına alınmayı bekliyor. Diğer tarafta ise 4 Milyon TL ödeneği bulunan Anadolu Öğretmen Lisesi’nin ise bina yapılması için arazi anıyor. Mevlana Anadolu Lisesi'nin ise sınıf yetersizliğinden güneş görmeyen bodrum katları, okul idarecilerinin odaları sınıflara dönüştürülüyor. İlk ve orta öğretim ise daha vahim durumda. İl genelinde tek ikili öğretim yapan ilçe Bulancak kaldı. Bulancak’ta okullar birbirlerine taşınarak adeta pansuman eğitimi yapılmaktadır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel