Giresun'da doğalgaza destek

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, kentte doğalgaz ve elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmalarının hızla tamamlanması için belediye olarak ilgili firmaya her türlü desteği verdiklerini söyledi. Aksu, yaptığı açıklamada, Giresun'da doğalgaz kul

Giresun'da doğalgaza destek

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, kentte doğalgaz ve elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmalarının hızla tamamlanması için belediye olarak ilgili firmaya her türlü desteği verdiklerini söyledi. 

Aksu, yaptığı açıklamada, Giresun'da doğalgaz kullanımının her bölgede sağlanması ve elektrik hatlarının yer altına alınması için ilgili firmayla ortak hareket etme kararı aldıklarını belirtti.

Planlanan çalışmaların kısa sürede tamamlanmasını hedeflediklerini kaydeden Aksu, şöyle konuştu:

"Giresun'un da bir an önce doğalgazı kullanmasını arzu ediyoruz. Bunun için ilgili firmaya tüm desteğimizi sunduk. Yine elektrik direklerini kaldırmaları ve hatların yer altına alınması için de ilgili firmayla ortak hareket ediyoruz. Bu çalışmalar ekiplerimiz tarafından yakından takip ediliyor, gereken tüm desteği veriyoruz. Bizim için Giresun halkının yaşam kalitesinin yükselmesi, Giresun'un mutlu, yaşanabilir kentler arasına girmesi önemli. Biz Avrupa kentleri arasına girmeyi hedefliyoruz. Giresun Belediyesi, hizmetleri ve halkın büyük desteği ile yoluna devam ediyor."

Başkan Aksu, belediye olarak kent genelinde rutin hizmetlerin de aksatılmadan hızla sürdürüldüğünü sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel