Giresun'da dev operasyon: 7 kişi tutuklandı

Giresun, İstanbul ve Ordu'da uyuşturucu kaçakçılığı yapan kişilere yönelik operasyonda gözaltına alınan 12 kişiden 7’si tutuklandı.Altı ay yürütülen çalışmalar sonucu Giresun, İstanbul ve Ordu illerinde adresleri belirlenen M.A, Y.A, S.A, C.Y, H.A, H.I, T

Giresun'da dev operasyon: 7 kişi tutuklandı

Giresun, İstanbul ve Ordu'da uyuşturucu kaçakçılığı yapan kişilere yönelik operasyonda gözaltına alınan 12 kişiden 7’si tutuklandı.

Altı ay yürütülen çalışmalar sonucu Giresun, İstanbul ve Ordu illerinde adresleri belirlenen M.A, Y.A, S.A, C.Y, H.A, H.I, T.I., E.G, M.A, Ş.A, M.K ve Ö.Ş isimli şahısların ikametlerine eşzamanlı operasyon yapıldı. Şahısların ikametlerinde yapılan aramada 46 gram esrar maddesi ile cıva ele geçirilirken, 12 kişi gözaltına alındı.

Giresun Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından gözaltına alınan şahıslar Giresun Adliyesi'ne sevk edildi. Şahıslardan H.I, T.I, E.G, M.A, Ş.A, M.K ve Ö.Ş çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Giresun E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Öte yandan operasyonla bağlantılı olarak S.A, T.U ve K.Y isimli üç kişinin arandıkları bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler