Giresun'da belediye önünde arabalı eylem

Edinilen bilgiye göre, adı Ömer Kılıç olan bir kişinin, belediye ile daha önce yapmış olduğu bir iş yüzünden mağdur olduğu, Belediye Başkanı Kerim Aksu ile görüşemediği için eylem yaptığı iddia edildi.Aracını belediye önüne çekerek kapılarını kilitleyen K

Giresun'da belediye önünde arabalı eylem

Edinilen bilgiye göre, adı Ömer Kılıç olan bir kişinin, belediye ile daha önce yapmış olduğu bir iş yüzünden mağdur olduğu, Belediye Başkanı Kerim Aksu ile görüşemediği için eylem yaptığı iddia edildi.

Aracını belediye önüne çekerek kapılarını kilitleyen Kılıç’ı polisler ve Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Kurt ikna etmeye çalıştı. Belediye başkanının gelmesini isteyen Kılıç, "Ben buraya kimseye zarar vermek için gelmedim. Boynunda kravat olmayan hiçbir şey yapamıyor. Ben adam gibi iş yaptım. Başkanın süs köpeği kadar değerimiz yok. Beni ana doğurmadı mı? Ben insan değil miyim ? Ben bir sanatkarım okulumu okudum, kültürümü yaptım" dedi.

Yaklaşık kırk dakika sonra Belediye Başkanı Kerim Aksu olay yerine gelerek Ömer Kılıç’ı görüşmek üzere ikna etti. Aracından inerek eylemine son veren Kılıç yaklaşık yirmi dakika Belediye Başkanı Aksu ile görüşmesinin ardından polisler tarafından gözaltına alınarak Giresun Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Eylemci Kılıç’ın aracı polis ekipleri tarafından belediye önünden kaldırılırken, araç içerisinde bir adet de silah bulunduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler