Giresun'da arazi yüzünden kan aktı

Giresun’un Şebinkarahisar İlçesine bağlı Güvercinlik Köyünde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada 4 kişi yaralanarak çevre il ve ilçelerdeki hastanelere sevk edildi.  Şebinkarahisar İlçesine bağlı Güvercinlik Köyünde aralarında arazi anlaşma

Giresun'da arazi yüzünden kan aktı
Giresun’un Şebinkarahisar İlçesine bağlı Güvercinlik Köyünde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada 4 kişi yaralanarak çevre il ve ilçelerdeki hastanelere sevk edildi. 
 
Şebinkarahisar İlçesine bağlı Güvercinlik Köyünde aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan iki akraba arasında silahlı kavga yaşandı. Silahlarında karıştığı kavgada Bekir Koç, kız kardeşi Kiraz Koç ile yeğeni Ebru Koç ve eniştesi Şükrü Koç’u vurduğu ileri sürüldü. 
 
Edinilen bilgilere göre, Bekir Koç ve Şükrü Koç arasında silahlı kavga meydana geldi. Aralarında akrabalık bulunan ve birbirlerinin eniştesi olan Bekir Koç ile Şükrü Koç arasındaki arasında çıkan tartışma büyüdü. Çıkan kavgada Bekir Koç’un silahından çıkan kurşunlar, Şükrü Koç, Ebru Koç, Kiraz Koç ve Tuğba Bayram’a isabet etti. Yaralananlardan durumu ağır olan Ebru Koç Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilirken, Kiraz Koç, Tuğba Bayram ve Şükrü Koç Sivas’ın Suşehri İlçesinde Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.
İki aile arasında 26 Haziran 2014 Perşembe günü Şebinkarahisar Adliyesi’nde arazi anlaşmazlığı nedeniyle mahkemeleri bulunuyordu.
 
İki aile arasında geçtiğimiz sene de arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga yaşanmıştı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel