Giresun'da ARABA TAKLA ATTI

 Edinilen bilgilere göre, Tirebolu'dan Giresun istikametine gitmekte olan İsmail Canayakın yönetimindeki 28 TF 148 plakalı otomobil, Espiye Gülburnu mevkiindeki tünel çıkışında, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarparak ta

Giresun'da ARABA TAKLA ATTI

 

Edinilen bilgilere göre, Tirebolu'dan Giresun istikametine gitmekte olan İsmail Canayakın yönetimindeki 28 TF 148 plakalı otomobil, Espiye Gülburnu mevkiindeki tünel çıkışında, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarparak takla attı. Kazada sürücü İbrahim Canayakın (30) olay yerinde hayatını kaybederken, araçta bulunan Taner Akbayrak ise yaralı olarak Giresun Özel Ada Hastanesine kaldırıldı.

Kazada hayatını kaybeden İbrahim Canayakın'ın Tirebolu'da özel bir rehabilitasyon merkezinde, Taner Akbayrak'ın ise Giresun'da özel bir yurtta öğretmenlik yaptığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel