Giresun'da Almanya tepkisi

 Giresun Valiliği ve İnsanlığa Hizmet Derneği tarafından Almanya’da düzenlenecek olan “Giresun Günleri” İl Genel Meclisi’nin gündeminde tepkiyle karşılandı.  Giresun’un isminin geçtiği her yerin İl Genel Meclisi'nin sorumluluk alanında olduğunu belirten C

Giresun'da Almanya tepkisi

 

Giresun Valiliği ve İnsanlığa Hizmet Derneği tarafından Almanya’da düzenlenecek olan “Giresun Günleri” İl Genel Meclisi’nin gündeminde tepkiyle karşılandı. 
 
Giresun’un isminin geçtiği her yerin İl Genel Meclisi'nin sorumluluk alanında olduğunu belirten CHP Grup Başkan Vekili Ömer Mustafa Yılmaz, il Genel Meclisi’nin Almanya’da düzenlenecek Giresun Günleri'nde dışlandığını ileri sürdü. Valilik ve Sivil Toplum Kuruluşu tarafından düzenlenen Almanya programına katılacakların masraflarının hangi kurum ve kimler tarafından karşılanacağının hesabını soran ve meclisin dışlandığını ileri süren CHP Grup Başkan Vekili Ömer Mustafa Yılmaz, “Giresun adına Giresun Valiliği’nin de içerisinde bulunan bir program gerçekleştirilecek ancak il genel meclisi bu işin dışında tutuluyor. Oysaki Giresun'un adı geçen her yer İl Genel Meclisi Üyelerinin görev alanı ve sorumluluğundadır.
 
 En azından usulen de olsa bu konu İl Genel Meclisi'nde gündeme gelmeliydi. Oysaki valiliğin içerisinde bulunduğu bir projede valilik üzerinden yapılacak bir etkinlikte Meclis üyeleri dışlanmıştır. Ayrıca buraya gidecek olan onlarca kişinin masrafları hangi kurum tarafından karşılanmaktadır. Valiliğimiz masraf konusunda bu projenin neresindedir bunun da takipçisi olacağım” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler