Giresun'da 25 yıldır kapalı yol açıldı

Görele Belediyesi tarafından Tepebaşı Mahallesinde bulunan ve 25 yıldır kullanılmayan Eski Karadere, Maksutlu, Ünlüce yolu ulaşıma açıldı.Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, yaptığı açıklamada, Tepebaşı Mahallesinde 60 yıl önce elle kazılan ve 25 yıldır

Giresun'da 25 yıldır kapalı yol açıldı

Görele Belediyesi tarafından Tepebaşı Mahallesinde bulunan ve 25 yıldır kullanılmayan Eski Karadere, Maksutlu, Ünlüce yolu ulaşıma açıldı.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, yaptığı açıklamada, Tepebaşı Mahallesinde 60 yıl önce elle kazılan ve 25 yıldır ulaşıma kapalı olan eski Karadere, Maksutlu, Ünlüce yolunu ulaşıma açtıklarını söyledi.

Birçok mahallenin bel kemiği statüsünü taşıyan eski Karadere, Maksutlu, Ünlüce yolunu hizmete açtıklarını belirten Erener, “Belediyemizce mahallelerimizde yol açma, genişletme, betonlama ve asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor. Tepebaşı Mahallemizde bulunan eski Karadere, Maksutlu, Ünlüce yolu mahallemiz için ulaşım açısından büyük önem taşıyordu. Bizler de belediye ekiplerimizce 60 yıl önce elle kazılarak yapılan ve 25 yıldır ulaşıma kapalı olan mahalle yolumuzu ulaşıma açtık, genişlettik ve malzemesini sererek hizmete açtık. Yeni açtığımız yollarla hem sokaklar buluşuyor, hem de mahalleler şehirleşme açısından düzgün bir görünüm kazanıyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler