Giresun'da 2 kişi zehirlendi

Giresun’un Görele ilçesine bağlı Kırıklı beldesinde kaldıkları evde ızgara yapmak için mangal yakan 2 kişi dumandan zehirlendi.Edinilen bilgiye göre, Kırıklı Beldesi Sofulu mahallesindeki evinde oturan A.D. ve O.U., havanın yağışlı olması nedeniyle ızgara

Giresun'da 2 kişi zehirlendi

Giresun’un Görele ilçesine bağlı Kırıklı beldesinde kaldıkları evde ızgara yapmak için mangal yakan 2 kişi dumandan zehirlendi.

Edinilen bilgiye göre, Kırıklı Beldesi Sofulu mahallesindeki evinde oturan A.D. ve O.U., havanın yağışlı olması nedeniyle ızgara mangalı evin içinde yakmaya kalkınca mangaldan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlendiler. Mangal dumanından zehirlenen A.D. ve O.U., 112 Ambulansla Görele Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar. Tedavi altına alınan A.D. ve O.U., hayati tehlikelerinin bulunmadığı ve olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler