Giresun'a kar uyarısı!

Giresun Valiliği, bölgede etkili olmaya başlayan "Sibirya soğukları" ve kar yağışı nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli olmalarını istedi. Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Gire

Giresun'a kar uyarısı!
Giresun Valiliği, bölgede etkili olmaya başlayan "Sibirya soğukları" ve kar yağışı nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli olmalarını istedi.
 
Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Giresun ve yöresinin dünden itibaren Sibirya’dan gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girdiği belirtildi.
 
Bu sabahtan itibaren soğuklarla kar yağışının etkili olmasının beklendiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
 
"Hava sıcaklıklarının bugünden itibaren hissedilir derecede (6 ila 10 derece) azalacağı ve mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin ediliyor. Giresun ve çevrelerinde yağışların kuvvetli ve yer yer yoğun kar şeklinde olacağı tahmin edildiğinden, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı yetkililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları gerekmektedir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel