Giresun'a İslami İlimler Fakültesi

Giresun’da yeni kurulan İslami İlimler Fakültesi, 2014-2015 akademik yılında ilk öğrencilerini alacak. Giresun Üniversitesi'nde en son kurulan İslami Bilimler Fakültesi’ne Yüksek Öğrenim Kurumu (YÖK) tarafından 80 öğrenci kontenjanı verildi. Giresun Ünive

Giresun'a İslami İlimler Fakültesi

Giresun’da yeni kurulan İslami İlimler Fakültesi, 2014-2015 akademik yılında ilk öğrencilerini alacak. 


Giresun Üniversitesi'nde en son kurulan İslami Bilimler Fakültesi’ne Yüksek Öğrenim Kurumu (YÖK) tarafından 80 öğrenci kontenjanı verildi. Giresun Üniversitesi’nden yapılan açıklamada “Geçen yıl açılan Giresun Üniversitesi İslami İlimler Fakültesine bu yıl YÖK tarafından 80 kontenjan verildi. Fakülteyi tercih eden öğrenciler ilk yıl zorunlu olarak Arapça hazırlık sınıfı okuyacak. Aynı zamanda Giresun İslami İlimler Fakültesi'ni tercih eden puanı yüksek olan öğrencilere İslami İlimler Vakfı tarafından burs verilecektir. Özellikle Giresunlu gençlerimizin fakültemizi daha çok tercih etmesini bekliyoruz“ denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler