Giresun'a dev destek

Giresun Valisi Hasan Karahan, Giresun'a 2015 yılı KÖYDES projeleri için 13 milyon 887 bin lira ödenek geldiğini söyledi. Karahan, KÖYDES Projesi Tahsisat Komisyonu toplantısında yaptığı konuşmada, KÖYDES ödeneğinin ilçelerin nüfusları ve ihtiyaçlarının gö

Giresun'a dev destek
Giresun Valisi Hasan Karahan, Giresun'a 2015 yılı KÖYDES projeleri için 13 milyon 887 bin lira ödenek geldiğini söyledi.
 
Karahan, KÖYDES Projesi Tahsisat Komisyonu toplantısında yaptığı konuşmada, KÖYDES ödeneğinin ilçelerin nüfusları ve ihtiyaçlarının göz önüne alarak dağıtımlarının gerçekleştirdiğini belirtti.
 
Mevcut ödeneğin en iyi şekilde kullanılması için gerekli tedbirlerin alınacağını aktaran Karahan, ayrıca ilgililerden programlara göre ihalelerin bir an önce tamamlanması ve işlerin yapım aşamasında kontrol mekanizmasının çok iyi işletilmesini istediklerini aktardı.
 
Karahan, 13 milyon liralık KÖYDES ödeneğinden en büyük payın 1 milyon 538 bin lira ile Giresun merkeze aktarıldığını vurgulayarak, merkezi 1 milyon 449 bin lira ile Bulancak ve 1 milyon 116 bin lira ise de Şebinkarahisar'ın izlediğini sözlerine ekledi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler