Giresun’a acı düştü! 2 ölü 13 yaralı!

Çorum’un Alaca ilçesinde bir otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 13 kişi de yaralandı.  Edinilen bilgilere göre, Yozgat’ın Sorgun ilçesinden Rize’ye bir yakınlarının mezuniyet törenine giden

Giresun’a acı düştü! 2 ölü 13 yaralı!
Çorum’un Alaca ilçesinde bir otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 13 kişi de yaralandı. 
 
Edinilen bilgilere göre, Yozgat’ın Sorgun ilçesinden Rize’ye bir yakınlarının mezuniyet törenine giden Hüseyin Ç. yönetimindeki 66 LU 090 plakalı otomobil, Zile kavşağında Tokat’ın Turhal ilçesine düğüne gittikleri öğrenilen Ayhan Kalender yönetimindeki 34 EK 7751 plakalı minibüs ile çarpıştı. Kazada sürücüler Hüseyin Ç. ve Ayhan Kalender ile her iki araçta bulunan Sultan Çetin Koyuncu, Hidayet Koyuncu, Burak Çetin Kalender, Satı Kalender, Damla Kalender, Güldüriye Kalender, Sevgi Kalender, Ahmet Kaan Kalender, Ela Kalender, Muharrem Kalender, Selvi Kalender, Necla Kalender ve 10 aylık olduğu öğrenilen Duru Kalender yaralandı.
 
Yaralılardan sürücü Ayhan Kalender ve Duru bebek kaldırıldıkları Alaca Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralılar ise burada yapılan ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede kaza nedeniyle büyük bir korku yaşadığı görülen Ahmet Kaan isimli çocuğu hastane görevlileri kucaklarına alarak teselli etmeye çalıştı.
Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel