Giresun Valisi'nden uyarı!

Vali Şahin, `7. Çerçeve Programı 2012 Çağrıları Bilgilendirme` toplantısına başkanlık etti. Kamu kurum ve kuruluşlarının yetkililerini uyaran Vali Şahin, AB projelerinin önemine dikkat çekti. Valilikte oluşturulan AB Ofisi’nin çok hızlı bir şekilde yapıla

Giresun Valisi'nden uyarı!

Vali Şahin, `7. Çerçeve Programı 2012 Çağrıları Bilgilendirme` toplantısına başkanlık etti. Kamu kurum ve kuruluşlarının yetkililerini uyaran Vali Şahin, AB projelerinin önemine dikkat çekti. Valilikte oluşturulan AB Ofisi’nin çok hızlı bir şekilde yapılanmasını tamamlanacağını belirten Vali Şahin, kamu kurum ve kuruluşların yetkililerine daha fazla proje üretilmesi için eğitimlerin sıklaştırılması talimatını verdi. Bu konuda yetkilileri uyaran Vali Şahin ayrıca katılımcılardan daha fazla AB projesi üretmelerini istedi.

Avrupa Komisyonu tarafından açıklanan `7. Çerçeve Programı 2012` yılı teklif çağrıları hakkında detaylı bilgi AB ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi uzmanları Ali Yılmaz ve Levent Menteş tarafından verildi. Toplantıya katılan ilgili kurum amirleri Giresun’da yapılmakta olan ve yapılması planlanan Ar-Ge çalışmalarına ait projeleri görüştü. Toplantıya, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri ile STK’ların temsilcileri katıldı.

Öte yandan Giresun Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 7. Çerçeve Programı’nda 7 milyar euro bütçe ile açılan yeni çağrılar hakkında bilgiler verildi. Açıklamada, yeni çağrıların başlıklarının şunlar olduğu vurgulandı: “Sağlık, Gıda, Tarım, Balıkçılık ve Biyoteknoloji, Bilgi ve İletişim Teknolojileri, Nanobilimler, Nanoteknolojiler, Malzemeler ve Yeni Üretim Teknolojileri, Enerji, Çevre (iklim değişikliği dahil), Ulaştırma (havacılık dahil), Sosyo-Ekonomik ve Beşeri Bilimler, Uzay ve Güvenlik.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel