Giresun Valisi rekor kırdı

Giresun'da son dönemde hemen hemen her yıl vali koltuğuna yeni bir kişi oturuyordu. 2000 yılından beri ilde 13 kez vali değişirken, Vali Dursun Ali Şahin 21 ayla son 13 yılın rekorunu kırdı.Giresun’da 2000-2013 yılları arsında vekaleten Hasan Karahan 1 ay

Giresun Valisi rekor kırdı

Giresun'da son dönemde hemen hemen her yıl vali koltuğuna yeni bir kişi oturuyordu. 2000 yılından beri ilde 13 kez vali değişirken, Vali Dursun Ali Şahin 21 ayla son 13 yılın rekorunu kırdı.

Giresun’da 2000-2013 yılları arsında vekaleten Hasan Karahan 1 ay, Ayhan Nasuhbeyoğlu 4 ay, Vali olarak Mustafa Kara 8 ayla en az görev yapan valiler arasında yer aldı. Vali Dursun Ali Şahin ise 21 ayla rekor kırarak son 13 yılın en uzun görev yapan valileri arasında yer aldı.

Giresun’da bir çok vali 16 ilçeyi dahi görmeden görev süresi dolarken, Vali Dursun Ali Şahin sadece görevinin ilk 4 ayında 50 köy, 21 aylık görev süresi içersindeyse bazı köylere birden fazla gitmesine rağmen 400 köyde incelemelerde bulundu.

Giresun Valiliği'nden yapılan açıklamada, turizm, çevre,özel idare, sosyal hizmet alanlarında toplam 75 projenin hayat bulduğu ve bir o kadar projenin ise devam etmekte olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel