Giresun Trabzon yolunda kalanlara ikram

Görele’de iki gündür etkili olan kar yağışı nedeniyle Giresun-Trabzon karayolu Karaburun mevkisinde mahsur kalan tır şoförlerine Görele Belediyesi ile İlçe Emniyet Müdürlüğünce yiyecek ikram edildi.Yollarına devam edemeyip araçlarını park ederek istirahat

Giresun Trabzon yolunda kalanlara ikram

Görele’de iki gündür etkili olan kar yağışı nedeniyle Giresun-Trabzon karayolu Karaburun mevkisinde mahsur kalan tır şoförlerine Görele Belediyesi ile İlçe Emniyet Müdürlüğünce yiyecek ikram edildi.

Yollarına devam edemeyip araçlarını park ederek istirahata çekilen tır şoförlerinin yiyecek ihtiyaçları Görele Belediyesi ile İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından karşılandı.

Tır şoförlerinin araçlarını park ettiği yerden çıkarılması için Karayolları ekipleri de çalışma yaptı. Şoförlerin mağduriyeti, 10 saatlik aranın ardından sona erdi.  

İlçe Emniyet Müdürü Nazım Şahin, yaptığı açıklamada, "İlçemiz sınırlarında olabilecek olumsuzluklara karşı tedbir aldık" dedi.

Yolda kalan sürücülere gerekli yardımlarda bulunduklarını belirten Şahin, "İlçemizden geçiş yollarımız açık ve herhangi bir olumsuzluk yok. Emniyet olarak gerekli tedbirlerimizi aldık. Sürücülerimizi kış lastiği ve lastiklerine zincir takmaları konusunda uyarıyoruz. Gece oluşabilecek don sonrası buzlanan yollarda sürücülerimizi dikkatli olmaya davet ediyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel